Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 15:23
Redknapp: Tottenham har alle chancer for at snuppe titlen

Tottenham har kun to point op til Premier Leagues førsteplads, og Harry Redknapp tror på sin tidligere klub i titelkampen


Tottenham tog en smal 1-0 sejr ude over Burnley mandag aften og er dermed oppe på 11 point efter deres første seks Premier League-kampe i sæsonen. 

Det rækker kun til en sjetteplads, men efter en indledning, hvor alle hold ser en smulle svingende ud, har Spurs kun to point op til Everton og Liverpool på førstepladsen. Og klubbens tidligere manager Harry Redknapp tror på, at José Mourinho kan stable et titelangreb på benene. 

- Jeg kigger på holdet, og det er meget stærkt. Han har landsholdsspilere i alle positioner, udtaler den 73-årige tidligere manager ifølge talkSPORT.

- Det er et hold, som jeg tror bestemt har evnerne til at kæmpe med om titlen. Jeg ville stadig sige at Liverpool og Manchester City er favoritterne, men Tottenham har alle chancer.

- Det er helt åbent i år. Det er så tæt. Jeg så Liverpool-Sheffield United i weekenden, og den kunne være gået begge veje, tilføjer Redknapp.

Tottenham møder torsdag Antwerpen i Europa League, inden de på søndag tager imod Brighton i den hjemlige turnering.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED