Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 16:30
Redaktionens bud: Han skal vinde prisen som Årets Talent

Her på redaktionen er vi kommet med vores bud på, hvem der bør vinde prisen som Årets Talent.


Mandag den 29. november uddeles Kopa-trofæet, der gives til den bedste unge spiller i 2021, i forbindelse med Ballon d’Or-uddelingen ved et stort awardshow.

Og vi giver her vores bud på, hvem der bør løbe med prisen, som tidligere er blevet vundet af Kylian Mbappé og Matthijs de Ligt.

Jeppe Augustsen

Jude Bellingham: Man tør næsten ikke tænke på, hvad det kan blive til for den unge englænder, hvis han fortsætter udviklingen. Efter sit 2021 vil flere PL-klubber uden tøven betale £100 millioner for ham, men Dortmund slipper ham nok ikke så billigt. Er dog overbevist om, at han ender i Premier League inden for de næste to år.

Emil Plovgaard

Pedri: I en ellers kedelig sæson for FC Barcelona, var der få lyspunkter, der glimtede. Er der nogen spiller, der indikerer håb på den spanske storklubs vegne, så er det 18-årige Pedri, der blev hentet til klubben fra Camp Nou for sølle fem millioner euro. Siden er hans markedsværdi eksploderet. Han er noteret for ti spanske A-landskampe alene i år, og hans frikøbsklausul lyder nu på 1 milliard euro. Mandag aften blev han tilmed årets Golden Boy, og det bliver næppe den eneste pris, han vinder i en formodentlig stjernespækket karriere, der kommer til at vare mange år endnu.

Malthe Håkonssen

Mason Greenwood: Giftig på begge ben og dødsensfarlig i feltet og på kanten af det. Havde klart domineret mere i United, hvis ikke Cristiano Ronaldo var kommet til.

Rasmus Lomholt Leth

Pedri: Vanvittig forårssæson i Barcelona og vanvittig indsats for Spanien ved EM. Han har desværre været skadesplaget hele efteråret, men det skal ikke tage noget fra hans præstationer i 2021.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE