Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 16:39
Really? - Inter venter på "attraktivt" Arsenal-bud på Eriksen

Corriere dello Sport skriver, at Inter håber på, at Arsenal vitterligt kommer med et bud på Christian Eriksen.


Christian Eriksen er til salg, hvis han ønsker det. Det slog Inter-direktør Beppe Marotta fast med sine udtalelser i weekenden. Men derfra til at den tidligere Tottenham-dansker skulle ende hos ærkerivalerne fra Arsenal burde der være lang vej.

Og dog. Arsenal blev sidste uge sat i forbindelse med Eriksen af italienske Corriere dello Sport, og mediet fortsætter med at pushe narrativet i dagens avis. 

Heri skriver italienerne, at Inter lige nu venter på et "vigtigt bud" eller et "attraktivt forslag" fra enten The Gunners eller Paris Saint-Germain. Tidligere skrev Corriere dello Sport, at Granit Xhaka måske kunne indgå i en byttehandel for Eriksen, da schweizeren er mere Antonio Contes kop te.

Fundamentet for en transfer skulle i hvert fald være lagt, men om der refereres til Marottas kommentarer eller konkret interesse fra Arsenal, bliver ikke klargjort. Vi tvivler på det sidste, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.

Arsenal skulle ifølge pålidelige medier være på udkig efter en playmaker. Eriksen falder i den kategori, men er ikke blevet omtalt som et transfermål af de journalister, som typisk rammer rigtigt med Arsenal-transfers. 

Desuden er det svært at se Eriksen foretage det skifte med sin Tottenham-fortid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED