AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 22:32
Real Madrids vilde plan: Vil bytte sig til en af disse PL-profiler

Real Madrid håber på at sende James Rodriguez til Premier League i en byttehandel med enten Manchester United, Tottenham eller Wolverhampton.


James Rodriguez er flere gange blevet rygtet på vej væk fra Real Madrid, og ifølge det spanske medie El Desmarque håber hovedstadsklubben på, at det bliver en realitet i vinterens transfervindue. 

Colombianeren er ikke blandt Zinedine Zidanes foretrukne spillere, og et skifte til Premier League kan angiveligt være under opsejling. 

Ifølge El Desmarque håber Florentino Perez nemlig på at bruge James Rodriguez i en byttehandel, og Perez har allerede udset sig tre mulige byttehandler. 

Den første mulighed er at indgå en aftale med Manchester United, der vil sende Paul Pogba til den spanske hovedstad, mens James tager turen til Manchester.

Pogba lagde i sommer ikke skjul på, at han ønskede at forlade United, og i Real Madrid-lejren håber de, at en byttehandel kan være nok til at få franskmandens underskrift i hus. 

Real Madrids anden mulighed er Christian Eriksen, der har kontraktudløb med Tottenham efter denne sæson. Danskeren er, ligesom Pogba, ofte blevet kædet sammen med Real Madrid, og hans kontraktsituation vil formentlig gøre det noget lettere at overtale Spurs til en byttehandel. 

Den sidste mulighed er at bytte sig til Wolverhamptons Ruben Neves. Portugiseren har imponeret for Wolves, men hans agent, Jorge Mendes, har angiveligt tilbudt ham til Real Madrid. Netop Mendes er også agent for James Rodriguez, og det kan ikke udelukkes, at Wolves indgår en byttehandel med Real Madrid med hjælp fra super-agenten. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED