AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 13:53
Real Madrid-stjerne afslører: Jeg ville til Manchester United

Den colombianske stjernespiller James Rodriguez ville gerne være skiftet til Manchester United.


James Rodriguez ville elske at have repræsenteret Manchester United, men skæbnen ville, at hans karriere tog andre veje. Det fortæller den colombianske Real Madrid-stjerne i et interview med Rio Ferdinand.

Omkring starten på sidste årti var der adskillige rygter om interesse fra Manchester United og Sir Alex Ferguson i den unge playmaker, der dengang spillede for FC Porto.

I 2013 var Rodriguez klar til at forlade den portugisiske storklub, og han havde selv en klar ide om hvortil - Old Trafford.

- Jeg mener, der var visse forhandlinger. Min agent, Jorge Mendes, har et godt forhold til Manchester United. Alle drømmer om at komme til en stor klub, og siden jeg var barn, beundrede jeg Manchester United, fortæller Rodriguez i til Rio Ferdinands The Locker Room.

- Jeg så deres hold med Rio, Giggs og Scholes. Der var mange store spillere, og jeg ønskede at skifte dertil i 2013, men det skete ikke. Jeg troede, jeg måske skulle spille for en mindre klub først.

Derfor skiftede han i stedet til nyrige AS Monaco, inden han året efter imponerede til slutrunden i Brasilien. Det var nok til at gøre ham fortjent til en kæmpetransfer til Real Madrid.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED