Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 08:15
Real Madrid håber på bud fra Arsenal i januartransfervinduet

De spanske mestre håber, at Arsenal melder sin interesse i Isco.


Real Madrid er villige til at sælge Isco i januartransfervinduet. Everton og Carl Ancelotti har allerede meldt sin interesse, men i øjeblikket skulle den spanske storklub afvente situationen for at se, om Arsenal også melder sig ind i kampen om den 28-årige spanier.

Det skriver El Confidencial.

Der har været rygter om, at Everton skulle være klar til at byde omkring €20 millioner på den spanske landsholdsspiller, men Real Madrid håber angiveligt på, at interesse fra Arsenal vil kunne skabe en budkrig mellem de to Premier League-klubber.

Isco er ingen fast starter under Zinedine Zidane i Real Madrid, hvor han i denne sæson kun har haft tre optrædener i La Liga og fået nul minutter i Champions League.

Med kontraktudløb i 2022 skulle Los Blancos have vurderet, at det nu er det rette tidspunkt at skille sig af med Isco, da spanieren stadig har nogenlunde værdi på transfermarkedet.

Arsenal skulle være på udkig efter en playmaker, men Isco er ikke et navn, som før nu er blevet sat i forbindelse med klubben. Houssem Aouar og Dominik Szoboszlai er spillerne, som i hvert fald er på The Gunners' radar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED