AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 10:11
Rashford stiller krav til United: Vil have vild lønforhøjelse

Marcus Rashford kræver en stor lønforhøjelse, hvis han skal forlænge med Manchester United.


Manchester United vil meget gerne forlænge med Marcus Rashford, der har kontraktudløb om et års tid, men det bliver ikke nogen billig fornøjelse for De Røde Djævle. 

Den engelske landsholdsspiller kræver således en lønforhøjelse fra £80,000 til £300,000 om ugen, hvis han skal skrive under på en ny kontrakt. Det skriver Daily Mirror. 

Angriberens rådgivere har blandt andet begrundet den store lønstigning med, at Alexis Sánchez tjener £450,000 om ugen, selvom han intet leverer inde på banen. 

Samtidig har Rashford den fordel, at FC Barcelona angiveligt er meget interesseret i at hente ham, hvilket kan presse Manchester United til at gå med til hans krav. 

Daily Mirror melder dog samtidig, at Rashford nyder tilværelsen i United, hvor han siden gennembruddet i 2016 har været en vigtig spiller. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED