AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2018 16:00
Ramsey i storform - men kontraktforhandlingerne er stadig lukket

Kontraktforhandlingerne mellem Arsenal og Aaron Ramsey er stadig ikke gang, selvom waliseren er i storform lige for tiden.


Lige nu er Aaron Ramsey ikke en del af idealopstillingen i Arsenal, men Unai Emery tøver ikke med at sætte waliseren på banen i løbet af kampene, og indtil videre har det været en rigtig god idé. 

Den centrale midtbanespiller har således lavet seks assists i Premier League, og det har ingen andre spillere gjort bedre i denne sæson. 

På trods af den gode form ser det ud til, at waliseren forlader Arsenal efter denne sæson, når hans kontrakt udløber. Efter weekendens opgør mod Tottenham kunne Unai Emery ifølge the Telegraph fortælle, at kontraktforhandlingerne fortsat er et afsluttet kapitel. 

- Denne samtale er ikke til i dag, for os eller for mig. Det er en situation, som blev lukket for en måned eller to siden. I øjeblikket er det vigtigste, at han smiler, er engagereret, opfører sig ordentlig, og at han præsterer som i går (i søndags, red.). Det er det bedste for ham og os, sagde Arsenal-manageren.

I efteråret brød kontraktforhandlingerne sammen, da Arsenal ikke er villig til at betale en højere løn til en spiller, som klubben regner med at kunne erstatte med unge spillere, der allerede er i klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED