Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ramires om Arsenal-stjerne: "Han kan tage skridtet op"

Af Emil Plovgaard
08.12.2022 Kl. 17:55
Arsenal-stjernen har leveret glimrende i indeværende sæson.

Den tidligere Chelsea-stjerne Ramires mener, at det er et spørgsmål om tid, før Real Madrid henter Arsenals Gabriel Martinelli.

Martinelli er klar til at tage skridtet op, lyder det videre fra Ramires.

Martinelli er blevet en vigtig brik hos Arsenal, som han skiftede til i 2019.

Den tidligere Chelsea-midt Ramires hylder sin landsmands formidable sæson hos The Gunners, og han finder det kun naturligt, hvis Martinelli pønser på at skifte til Real eller Juventus.

Ramires mener derfor også, at Arsenal skal gøre alt, hvad de kan for at holde på ham.

– Gabriel Martinelli er en forrygende spiller. Han har været forrygende for Arsenal i denne sæson, og det er godt at se en ung brasilianer få sit gennembrud og vise så megen modenhed.

– Det er uundgåeligt, at klubber som Real Madrid og Juventus kommer og banker på døren.

– Hos Arsenal spiller han for en stor klub med store ambitioner, men der er selvfølgelig altid et andet niveau.

– Jeg vil sige, at det er op til Martinelli, og hvad han ønsker. Det er naturligt for spillere som ham at tænke på klubber som Real Madrid, størrelsen og klubbens status, og hvordan det muligvis har været en drengedrøm at spille for dem.

– Personligt mener jeg, at Martinelli stadig har et højere niveau i sig, men det har han ikke fundet endnu, fordi han er så ung, og er ved at udvikle sig.

– Arsenal må gøre alt, hvad de kan for at holde på ham, for han er en forrygende spiller, og jeg er sikker på, at han er klar til at tage skridtet op.

Den brasilianske landsholdsspillers kontrakt med The Gunners udløber i sommeren 2024, men der er en option i kontrakten, som gør det muligt at forlænge med yderligere et år.

KONKURRENCE – Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce