Pulisic-hattrick i målfest mod Burnley

Af Michael Christiansen
26.10.2019 Kl. 18:22
Chelsea vandt lørdag med 4-2 over Burnley på Turf Moor. Christian Pulisic scorede tre mål.

Chelsea skulle lørdag forsøge at holde trit med Manchester City og Leicester i toppen af Premier League. Begge hold havde vundet deres kampe i Premier League-runden.

Chelsea var på besøg hos rækkens nummer 11, Burnley, på Turf Moor, og det opgør slap gæsterne bedst ud af.

På to mål af Christian Pulisic gik the Blues til pause med en 2-0 føring. Det var amerikanerens første to mål for klubben.

I anden halvleg fuldendte Pulisic så såmænd sit hattrick, da han headede en bold ind. Tre mål af en spiller, der har været meget inde og ude af holdet. Pulisic blev dermed den kun anden amerikaner, der scorer hattrick i Premier League. Den første var Clint Dempsey i 2012.

Kort efter ville også Willian være med, da han scorede sit andet sæsonmål.

Efter 75 minutter var det lige ved at blive endnu værre for hjemmeholdet, da Hudson-Odoi faldt i feltet, men efter et VAR-gennemsyn stod det klart, at der ikke var straffespark.

I stedet fik Burnley-fansene noget af varme sig på til sidst, da Jay Rodriguez reducerede til 1-4 på et forrygende langskud.

Burnley reddede endnu mere af æren lidt senere, da Dwight Mcneil reducerede yderligere på et skud udefra, der blev rettet af.

Mere nåede Burnley dog ikke, og Chelsea vandt derfor en underholdende kamp med 4-2.