AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 21:41
Puel: Fansenes buhråb er en positiv ting

Claude Puel forklarer inden søndagens opgør mod Tottenham, at han ser Leicester-fansenes buhråb som noget positivt.


Leicesters nederlag til Manchester United i sidste weekend blev efterfulgt af buhråb fra The Foxes' fans.

Ben Chilwell bad efterfølgende fansene om at have tålmodighed med det unge Leicester-mandskab, mens Claude Puel nu forklarer, at han ser buhråbene som en positiv ting.

- De er også skuffede, for vi viste kvalitet. Vi viste, at vi er tæt på disse hold, men uden succes med at score det afgørende mål. Vi havde 17 skud mod Manchester Uniteds ti skud, og det er normalvis fantastisk mod et stort hold. Vi skabte problemer for dem.

- Vi er også skuffede og frustrerede, men det er en positiv ting, fordi de kræver meget af dette hold. De kigger på kvaliteten hos spillerne, og skridt for skridt vil vi blive bedre til at afgøre kampene, siger franskmanden på fredagens pressemøde.

Puel blev også kritiseret for at udskifte James Maddison til fordel for Rachid Ghezzal, men det påvirker ikke den tidligere Southampton-manager.

- Nej, for jeg er her for at tage beslutninger. Vi startede godt i anden halvleg med god intensitet og satte dem under pres, men i midten af anden halvleg mistede vi energi. Vi kunne ikke fastholde samme intensitet.

- Vi har bænken til at give denne styrke og energi til at fortsætte det hårde arbejde på banen, og vi pressede på indtil det sidste. Det var scenariet, men uden belønning. Vi har et hold og ikke bare 11 spillere.

Leicester skal søndag en tur til Wembley for at møde Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED