Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PSV skruer prisen voldsomt op: Så meget koster Cody Gakpo nu

Af Emil Plovgaard
05.12.2022 Kl. 12:24
Prisen for Cody Gakpo er skudt i vejret.

Cody Gakpo var i sommer tæt på at lande et skifte til Leeds.

Med tanke på hans præstationer i indeværende sæson for PSV og under denne VM-slutrunde, ville det have været et sandt scoop for The Whites.

I fremtiden må klubben fra Elland Road dog formentlig berede sig på, at Gakpo ikke bliver fast inventar.

Interessen er nemlig taget massivt til, og det har den hollandske storklub nu taget en direkte konsekvens af.

Hans salgspris er nemlig fordoblet i løbet af de seneste seks måneder, selvom han altså er kommet tættere på kontraktudløb i selvsamme periode.

Nu koster den hollandske offensivstjerne imidlertid 50 millioner pund svarende til 432 millioner kroner. I sommer var der tale om, at Gakpo kunne erhverves for 25 millioner pund. Med andre ord, er der altså tale om en fordobling af prisen.

En af de klubber, der har vist og viser interesse for Cody Gakpo er Manchester United. Det er især i front, at klubben har haft sit besvær i indeværende sæson. Det er således kun blevet til 20 mål i Premier League. Blandt de 10 øverste hold i rækken, er det kun Chelsea (17), som har scoret færre mål.
 
PSV, der ligger godt til i mesterskabskampen i Æresdivisionen, ønsker naturligvis ikke at skille sig af med Gakpo på dette tidspunkt af sæsonen, og det er grunden til den høje salgspris i det kommende transfervindue i januar.

23-årige Gakpo har kontrakt med klubben fra Philips-byen frem til sommeren 2026.

Gakpo og Holland støder fredag aften ind i Argentina i kvartfinalen ved VM i Qatar.

Annonce