Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2021 21:45
PSG har ni målmænd: West Ham vil hente Premier League-kending

West Ham er interesserede i at hente Paris Saint-Germains 28 årige Alphonse Areola.


West Ham er kendte for at starte langsomt ud i transfervinduer, men denne sommer virker det til, at man vil lave om på denne tendens, eftersom man er på udkig efter en ny førstemålmand.

34 årige Lukasz Fabianski er blevet relativt gammel, hvor polakken særligt i den forgangende sæson lavede et par brølere, mest bemærkelsesværdigt i et 3-2 nederlag imod Newcastle, hvorfor The Hammers nu kigger på en erstatning.

Denne har man fundet i Paris Saint-Germain, der efter erhvervelsen af Gianluigi Donnarumma er oppe på hele ni registrerede målmænd i førsteholdstruppen. 

The Athletics erfarer, at West Ham har indledt jagten på 28 årige Alphonse Areola, der i fjord var udlejet til Fulham.

Avisen hævder, at The Hammers' har opgivet jagten på West Brom målmanden Sam Johnstone, hvorfor man nu går i kødet på Areola, der slet ikke kan øjne spilletid i den franske hovedstad.

Ifølge The Athletics har West Ham skiftet fokus fra Johnstone til Areola, efter de fik et bud på 10 millioner pund afvist for West Brom keeperen. Der forlyder endnu ikke noget om Areolas prisskilt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE