Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PSG-ejere vil købe sig ind i PL-klub - har haft møde med Big Six-klub

Af Jeppe Augustsen
08.01.2023 Kl. 17:49
Qatar Sports Investments vil investere i endnu en klub og har udset sig en engelsk klub.

Tilbage i 2011 fik Paris Saint-Germain nye ejere, da Qatar Sports Investments købte sig ind i den franske hovedstadsklub. 

Siden da har de smidt mange penge i den franske klub, som i dag er klart den største klub i Frankrig. 

Sidste år investerede Qatar Sports Investments også i den portugisiske klub, Braga, hvor man erhvervede omkring 22 procent af klubben.

Nu forlyder det, at Qatar Sports Investments også vil investere i engelsk fodbold. Det beretter journalisten, Ben Jacobs.

Ydermere kan han berette, at Nasser Al-Khelaifi, der er formand for Qatar Sports Investments, allerede har haft et møde med Tottenham-ejer og formand, Daniel Levy.

– Qatar Sports Investments øger deres indsats på at finde et nyt hold, som de i år kan minoritetsinvestere i. De snakker aktivt med Premier League-klubber, heriblandt Tottenham, skriver Ben Jacobs på Twitter.

– Nasser Al-Khelaifi mødtes med Tottenham-formand, Daniel Levy, tidligere på ugen i et sonderende møde. 

Ben Jacobs slår fast, at det er i de meget tidlige stadier, hvor de indledede kontakter skete i London.

I den kommende tid vil Qatar Sports Investments forhøre sig hos diverse Premier League-klubber for at undersøge deres muligheder. 

Indtil videre har de ikke været i dialog med Liverpool, som angiveligt er på udkig efter nye investorer – og det samme er gældende Manchester United. 

 

Annonce