Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Problemer med FFP: Brandudsalg venter i Chelsea til sommer

Af Morten Bruun Jørgensen
28.03.2023 Kl. 12:59
Chelsea kan komme til at sælge stort ud af truppen i det kommende transfervindue.

Økonomien er nødt til at hænge sammen.

Det ved de nye ejere i Chelsea, og derfor har de indgået lange aftaler med nye signings, fordi det spreder udgifterne ud over mange år, men der er også andre problemstillinger at tage fat på.

LÆS OGSÅ: Bayern München langt fra enig med Chelsea

For mandag præsenterede Chelseas et underskud på lige over en milliard kroner for 2021/22-sæsonen, hvor især krigen i Ukraine har sat sine spor på regnskabet.

Det dundrede underskud, kombineret med at Chelsea i denne sæson har brugt over milliarder kroner på nye spillere, betyder også, at The Blues skal have indtægter i kassen til sommer.

LÆS OGSÅ: Massiv Højlund-interesse: Disse fire PL-klubber er favoritter til at hente ham

The Times rapporterer, at Chelsea kan være nødt til at sælge en del spillere for store summer i sommerens transfervindue for ikke at komme i problemer med Financial Fair Play-reglerne.

Salgene skal dog ske allerede inden den 30. juni for at indgå i denne sæsons regnskab, og derfor skal der handles hurtigt i London-klubben, som allerede har fået en advarsel.

LÆS OGSÅ: Han kostede 745 millioner, men han er jo slet ikke en klassespiller

I september sidste år sagde UEFA nemlig, at Chelsea er en af de fire Premier League-klubber, der bliver fulgt nøje med henblik på overtrædelser af Financial Fair Play-reglerne.

Chelsea kan dog sagtens havne i en position, hvor klubben slet ikke behøver leve op til UEFA’s krav i næste sæson. Det sker, hvis klubben slet ikke kvalificerer sig til en europæisk turnering.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Chelsea har sikret sig engelsk kantspiller

LÆS OGSÅ: Én kæmpe sommersigning er hus – men Chelsea er slet ikke færdig

Annonce