Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 11:58
Prisskilt: Så meget kræver Dortmund for Jude Bellingham

Borussia Dortmund har meldt ud, hvor meget de kræver for at slippe det engelske stortalent Jude Bellingham.


Den 18-årige midtbanespiller Jude Bellingham spiller allerede en rolle i Borussia Dortmund såvel som på det engelske landshold.

Det har tændt julelys i Premier League-klubbernes øjne, som forventes ellevilde til næste sommer, hvor en kun 19-årig Jude Bellingham formentlig allerede vil være klar til en topklub i Premier League.

Helt som forventet, så bliver det ikke billigt at købe Bellingham fri af Dortmund, der ifølge den tyske avis Sport Bild har sat et prisskilt på deres britiske stjernefrø.

Avisen meddeler, at Dortmund kræver 100 millioner pund, svarende til 872 millioner kroner, hvis de skal gå indgå i et salg af Bellingham.

Dette er relevant nyt for Premier League-klubber som Manchester City, Manchester United og særligt Chelsea, som alle har været kædet i forbindelse med den tidligere Birmingham-spiller.

Jude Bellingham er kun lige fyldt 18 år, men han har allerede spillet 44 kampe for Birmingham, 52 for Dortmund samt otte optrædener for det engelske A-landshold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE