Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pris på 750 millioner kroner: Boehly er 'forelsket' i spiller

Af Jeppe Augustsen
13.02.2023 Kl. 19:50
Todd Boehly er efter sigende blevet meget imponeret af Joao Felix og vil være interesseret i at gøre et skifte permanent til sommer.

Todd Boehly og de nye Chelsea-ejere har investeret stort i nye spillere siden deres overtagelse, hvor der er blevet handlet for flere milliarder kroner. 

I januartransfervinduet blev det bl.a. til otte nye signings, og en af dem var Joao Felix, som blev hentet på en lejeaftale i Atletico Madrid.

Ifølge det spanske medie, Relevo, pønser Todd Boehly & Co. allerede på at gøre skiftet permanent til sommer, da Chelsea-ejeren er forelsket i portugiseren.

Chelsea har efter sigende betalt i omegnen af 80 millioner kroner for at leje ham for resten af sæsonen, da de ikke kunne nå til enighed med Atletico Madrid om en pris ved et permanent skifte. 

Den spanske hovedstadsklub krævede efter sigende €130-140 millioner for ham, hvilket Chelsea ikke ville betale, men ifølge Relevo er det meget sandsynligt, at Atletico Madrid vil sænke prisen til sommer.

Mediet melder, at Atletico Madrid formentlig vil takke ja til et bud på €100 millioner – svarende til cirka 750 millioner kroner – selvom de betalte €126 millioner for ham, da han skiftede fra Benfica i 2019.

Ifølge Relevo har Todd Boehly et rigtig godt forhold til Joao Felix' agent, Jorge Mendes, som også kan blive afgørende for en potentiel handel. 

LÆS OGSÅ: Benzema-afløser: Real Madrid vil hente Premier League-angriber

LÆS OGSÅ: Vildt: Elon Musk kan byde på Manchester United

LÆS OGSÅ: Her er prisen på Rasmus Højlund

Annonce