Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Premier League-transfer rystede spansk fodbold

Af Emil Plovgaard
17.09.2023 Kl. 18:45
Skiftet sendte chokbølger gennem Spanien, fortæller han.

Andrea Orlandi, der har spillet for både FC Barcelona og Brighton, fortæller, at spansk fodbold er rystet over, at Ansu Fati er taget til The Seagulls.

Brighton har lejet Fati på en sæsonlang lejeaftale.

– Det var et chok for folk i Spanien, at han skiftede til Brighton, men det er mest af alt, fordi folk her ikke ved, hvad Brighton står for.

 

– De er nødt til at opfatte, at Brighton spiller noget af det bedste fodbold i Europa.

– Roberto de Zerbi er en af de mest talentfulde managere i øjeblikket. Han elsker at opfostre unge og talentfulde spillere, og jeg er sikker på, han får det bedste ud af Ansu og få ham tilbage til det niveau, han var på – en topspiller og en potentiel Ballon d'Or-vinder. Folk var chokerede, men ikke længere.

– De seneste sæsoner har været svære for ham, for han fik sit gennembrud, og det var sensationelt, hvordan han kom ind på førsteholdet i Barcelona.

– Han rørte ikke andetholdets omklædningsrum, og han trænede eller spillede aldrig med reserveholdet. Han gik direkte fra U19- til førsteholdet, fordi Ernesto Valverde (der på det tidspunkt var manager for FC Barcelona, red.) var dybt imponeret over ham til træning.

– Han tog skridtet op helt naturligt og havde en god forbindelse til Messi, han begyndte at score mål og så sig ikke tilbage. Han er et naturligt talent med et utroligt øje for målet. Han overgik alle forventninger og gjorde Barcelona-fansene begejstrede.

– Skader tog over, og derfor er hans udvikling gået i stå, men der er ingen tvivl om, at han er en juvel – en form for talent, man kun ser hvert 10. eller 20. år, siger Orlandi til Brightons hjemmeside.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Premier League-klub overvejer at fyre manager

2Pochettino med dårligt nyt om Chelsea-stjerne

3. Peter Schemichel raser over United-profil 

4. Arsenal millimeter fra aftale med stjerne

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

 

Annonce