Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 09:32
Premier League-trænerne er enige: Vi vil have fem udskiftninger tilbage

The Times skriver, at størstedelen af de 20 Premier League-managere nu er for at genindføre muligheden for at foretage fem udskiftninger per kamp.


Under Project Restart havde hver Premier League-træner chancen for at foretage fem udskiftninger per kamp, men efter sæsonafslutningen var det kun et fåtal, som ønskede at genindføre reglen i 2020/21-sæsonen.

Men den indstilling har nu ændret sig, skriver The Times. Samtlige trænere skulle have afholdt et møde onsdag, og her skulle mindst 15 have givet deres opbakning til igen at tillade flere indskiftninger.

Det skulle særligt være den eksponentielle stigning i antallet muskelskader, som har ramt storhold såvel som midter- og bundhold, der har fået en håndfuld trænere eller mere på andre tanker.

En del af skepsissen over for det øgede antal udskiftere var, at flere trænere følte, det favoriserede storholdene med bredere bænke.

The Times skriver også, at to unavngivne, men toneangivende europæiske fodboldforbund, lobbyer for at få UEFA til at gøre reglen om fem udskiftninger permanent fremover. Lige nu er chancen kun midlertidig og indført på grund af coronakrisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED