Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 12:56
Premier League-stjerne kan være på vej væk

Premier League kan blive en profil fattigere denne sommer


Det er efterhånden ved at være en gammel traver, når det kommer til transferhistorier: Modtager en klub det rette bud, så kan en spiller skifte.

Sådan en historie kommer nu om Evertons James Rodriguez, der meget vel kan forlade Everton denne sommer.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo har Everton informeret colombianeren om at han kan smutte, såfremt at der kommer et passende bud på ham.

Det blev hurtigt rygtet at Rodriguez snart kunne være fortid på Goodison, da Carlo Ancelotti forlod klubben til fordel for Real Madrid.

Rodriguez er fyldt 30 år, så det er efterhånden også ved at være tid til at beslutte sig for hvor og hvordan karrieren skal afsluttes.

Allerede nu har to klubber meldt deres interesse. Det drejer sig om AC Milan og Sevilla som begge ser en stor værdi i Premier League-stjernen. Lige nu er han på træningslejr med Everton i USA og træner, ifølge lokalavisen, godt med. 

Rodriguez har kontraktudløb med Everton næste sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE