AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 18:20
Premier League-spiller i chok: Smittet med coronavirus

Adrian Mariappa afslører, at han er den Watford-spiller, som er blevet testet positiv for corona.


Det kom i går frem, at seks ud af de 748 corona-tests, der var blevet foretaget på Premier League-spillere og stabsmedlemmer, var positive. 

Det er siden da kommet frem, at to af testene stammer fra Watford-stabsmedlemmer, mens Burnley også har bekræftet, at assistenttræner Ian Wolan er blevet testet positiv. 

Nu kan forsvarsspilleren Adrian Mariappa så afsløre i et interview med The Telegraph, at han er den Watford-spiller, som er blevet testet positiv: 

- Siden jeg fik testen tilbage, har jeg brugt tid på at fundere over, hvordan jeg mon er blevet smittet. Det var en stor overraskelse for mig, da jeg nærmest ikke har været ude af huset, siger han.

Mariappa har heller ikke haft nogen symptomer på coronavirus, men han skal nu isoleres fra de resterende spillere og staben i mindst syv dage. 

Netop Mariappas klub, Watford, har været en del i medierne de seneste dage, da flere spillere har nægtet at træne på grund af bekymring for smitte. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED