AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 14:32
Premier League kan ikke forhindre spillere i at dække sig for munden

Premier League er ude af stand til at gøre noget, når spillere og trænere holder hånden op for munden, når de snakker under kampene.


Der er en stigende tendens i fodboldverdenen til, at trænere og især spillere dækker munden med den ene hånd, når de siger noget under en kamp. Det har medført undren og kritik fra fans og eksperter.

Formålet er formentlig, at spillerne ikke vil risikere, at mundaflæsere skal kunne afsløre, hvad der bliver sagt – men det frustrerer rettighedshaverne så meget, at en klage kan være undervejs i retning mod Premier League.

Ifølge den engelske avis Daily Mail har en kilde fra TV-giganten Sky, der har rettighederne til at vise Premier League-fodbold, sagt, at det kun er et spørgsmål om tid, inden rettighedshaverne vil indsende en klage.

Men er der noget, som Premier League kan gøre for at stoppe fænomenet?

Det mener Premier League ikke, da der ikke er nogen regler på området, som kan sørge for, at spillere, der dækker munden, kan blive straffet.

Tidligere på ugen blev emnet diskuteret hos BBC, hvor Arsenal-legenden, Ian Wright, gav sit besyv med.

- Barcelona-spillerne startede det. Det er så irriterende, sagde han.

Kommentaren blev bakket op af Wigans forsvarsspiller, Alex Bruce.

- Det gør mig sur. Spillere, der ved slutningen af kampen tager hænderne op for munden – hvad sker der, folkens?

I første omgang lader det dog til, at vi må vænne os til, at de professionelle fodboldspillere og trænere holder sig for munden i forskellige kampsituationer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED