Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 15:38
Premier League er tilbage: 5 ting at holde øje med denne weekend

Endnu en landskampspause er endelig overstået og Premier League vender tilbage med et program, der får tænderne til at løbe i vand. Vi har fundet fem interessante nedslagspunkter


Efter to tilsyneladende uendelige uger vender Premier League tilbage med en tætpakket weekend fyldt med yderst interessante opgør. Vi har kigget lidt nærmere efter for at finde fem ting, som især bliver spændende at følge i verdens bedste liga. Læs med nedenfor.  

Kan Brendan Rodgers bevise sig selv og sende et titelsignal i Liverpool?

I sidste sæson lå Leicester på en flot andenplads, da de anden juledag tog til Anfield for at besøge et Liverpool-hold, der netop var vendt hjem fra VM for Klubhold. Håbet var, at mesterkampskampen for alvor at skulle åbnes op af The Foxes. Realiten var, at Liverpool blæste dem ud af banen med en 4-0 sejr. The Reds så sig aldrig tilbage, Leicester endte efter en længere nedtur på femtepladsen. 

Denne gang gæster Brendan Rodgers sin tidligere klub med sit mandskap på toppen af Premier League. Og på den anden trænerbænk må Jürgen Klopp undvære Mohamed Salah, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og Virgil van Dijk. Jamie Vardy & Co. har med andre ord en enestående chance for at sende et stort signal til resten af rivalerne om, at de er klar til at gentage succesen fra 2016. Ligegyldigt hvad, så tillader vi os at forvente mål!

Liverpool-Leicester, søndag kl. 20.15

Ny magtbalance mellem Mourinho og Guardiola?

Pep Guardiola så ud til endeligt at have vundet den mangeårige magtkamp mod José Mourinho. Portugiserens defensive og aggressive stil blev dømt forældet, og Manchester City lignede en overgang verdens suverænt bedste hold. Men et par år, og en alvorlig covid-pandemi, senere er det billede igen ved at krakelere. 

Manchester City har været yderst svingende i denne og forrige sæson og roder pt. rundt helt nede på 10.-pladsen. Omvendt har Tottenham under Mourinho fundet både en overraskende målglæde og et stabilt forsvar, med Pierre-Emile Højbjerg imellem de to. En Tottenham-sejr lørdag vil for alvor sætte City under pres og samtidig markere Spurs som reelle titeludfordrere. José gnider sig allerede i hænderne...

Tottenham-Manchester City, lørdag kl. 18.30

Kan United endelig få en hjemmesejr?

Ja, synes umiddelbart at være det klare svar. For modstanderen er bundholdet West Bromwich, og de kan vel ikke fortsætte den håbløse stime på Old Trafford for evigt? Men så husker man oprykkernes forrygende 3-3 kamp ude mod Chelsea i sæsonstarten, og hvor håbløse United ofte er mod hold, der står dybt og forsvarer sig - nærmest definitionen på West Brom. 

Ole Gunnar Solskjær reddede skindet endnu engang med en udesejr mod Everton lige inden landskampspausen. Men nordmanden har brug for meget snart at lade være med at tage skridt tilbage, hver gang de går frem. Alt andet end en sejr mod West Brom vil med andre ord være en katastrofe, og det kan meget vel blive tættere end det ser ud på papiret.

Manchester United-West Bromwich, lørdag kl. 21.00

Finder Arsenal vej til målet igen?

The Gunners har ikke scoret et mål fra åbent spil i november, og 56% af alle deres mål i sæsonen faldt inden for dens første otte dage. Mikel Arteta står med andre ord over for lidt af et problem, og måske det er på tide at rykke Pierre-Emerick Aubameyang ind foran målet igen. Til gengæld vil spanieren se forventningsfuldt mod søndagens modstander. 

For selvom Marcelo Bielsas Leeds ikke er nogens yndlingsmodstander, så kan du i det mindste være sikker på at få målchancer. Der er potentiale for mål på Elland Road og et fascinerende opgør mellem den gale fodboldprofessor og disciplens (Guardiola) discipel. Og så lyder Leeds-Arsenal bare lækkert. Vi sidder klar. 

Leeds United-Arsenal, søndag kl. 17.30

På tide at skille fårene fra bukkene?

Southampton, Aston Villa og Everton har startet sæsonen over alt forventning og befinder sig alle i Premier Leagues top syv efter otte spillerunder. Men de to sidstnævnte har været mere rystende på det seneste, og en weekend oven på en landskampspause er et godt pejlemærke for, hvor seriøst opkomplingene skal tages. 

Villa har en overskuelig hjemmekamp mod Brighton, Everton et ikke alt for frygtindgydende besøg hos Fulham og højtflyvende Southampton en svær udekamp mod Wolves. The Saints kan godt forsvare andet end en sejr, men det kan de andre to ikke, hvis de vil blive deroppe, hvor det er sjovt. Dette kan blive weekenden, hvor den normale top seks begynder at vise deres styrke igen. Eller, hvem ved i den her skøre sæson...

Aston Villa-Brighton, lørdag kl. 16.00
Fulham-Everton, søndag kl. 13.00
Wolves-Southampton, mandag kl. 21.00

 

VIND FOOTBALL MANAGER 2021 HER:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED