AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2019 18:17
Præsident før Klub-VM: Liverpool er nemmere end Real Madrid

Gremio-præsidenten lader sig ikke skræmme af Liverpool.


Nogle gange er det måske klogere at holde sin mund i stedet for at komme med udtalelser, som med stor sandsynlighed kommer til at hjemsøge dig senere.

Det er nok ikke en mådeholdenhed, som Gremio-præsidenten Romildo Bolzan Junior besidder.

Hans klub kan med stor sandsynlighed ende med at skulle møde Liverpool, når verdensmesterskaberne for klubhold afholdeds i Qatar til december.  Men udsigten til at møde The Reds er ikke noget, som intimiderer brasilianeren.

- Vi mødte Real Madrid i 2017, og Liverpool skræmmer os mindre end dem. Liverpool er et hold, som man kan slå. For os, for Flamengo, for Boca Juniors, River Plate, så var Real Madrid er hold af Galacticos, siger Bolzan Junior til UOL.

Gremio led nederlag til netop Real Madrid takket været frisparksmål af Cristiano Ronaldo. Han er ikke længere i den spanske kongeklub, og gennem det seneste år har Liverpool set meget mere skræmmende ud end Los Blancos.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED