Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Potter efter Liverpool-rygte: "Man kan måske få hans støvler for 365 mio"

Af Jeppe Augustsen
29.08.2022 Kl. 16:13
Brighton har ingen planer om at sælge en af holdets profiler.

Brighton har fået en fremragende start på den nye sæson, og en af de spillere, der virkelig har imponeret, er Moises Caicedo.

Den 20-årige midtbanespiller har lukket hullet efter salget af Yves Bissouma, og præstationerne har angiveligt fået flere af storklubberne til at holde øje med ham.

I engelsk presse har der bl.a. været meldinger om et £42 millioner-bud fra Liverpool, men det er et stykke fra hans prisskilt.

– Det overrasker ikke mig, at folk kigger på ham, fordi han spiller på et fantastisk niveau. Når man laver research på ham, så indser man også, at han er en fantastisk ung knægt, der spiller i Premier League og har alle egenskaber til at spille på højeste niveau, siger Graham Potter til Sussex Live.

– Vi kender hans position og klubbens, og vi vil ikke miste ham. Det tror jeg heller ikke vi gør, men i fodbold ved man aldrig. 

– Jeg tror måske, man vil kunne for hans støvler for det beløb (£42 mio, red.), når jeg nu kender formanden, slutter Graham Potter.

Moises Caicedo blev hentet i starten af 2021, hvorefter han blev udlejet til Beerschot, og nu er han altså fast mand på holdkortet for The Seagulls.

Annonce