AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 21:34
Positive forhandlinger: Chelsea-reserve nærmer sig skifte til Inter

Gennem de seneste dage har der været positive forhandlinger mellem Inter og den franske landsholdsangriber, Olivier Giroud, som formentlig er interesseret i at forlade Chelsea.


Klubber som Atlético Madrid og Crystal Palace har været nævnt, men det tyder nu mest på, at en italiensk klub snupper Olivier Giroud.

Angriberen har været henvist til en plads på bænken i langt de fleste kampe denne sæson, hvor Tammy Abraham har taget patent på angrebsposten. Derudover er det som regel Michy Batshuayi, der er blevet skiftet ind for Chelsea, når der har manglet nye kræfter helt fremme.

Derfor har Olivier Giroud set sig om efter en ny klub, og nu kan L’Equipe rapportere, at han har været i betydelige forhandlinger med Inter over de seneste dage, og der blæser positive vinde over en mulig aftale mellem parterne.

Hos Inter er det heller ikke sandsynligt, at han vil blive førstevalg, men da Antonio Conte benytter to angribere, er vejen til spilletid alligevel kortere end i Chelsea.

Og spilletid må vægte ret højt for Olivier Giroud, som sigter at bevare sin plads som førstevalg i angrebet hos det franske landshold frem mod EM-slutrunden næste sommer.

Han har kontraktudløb med Chelsea næste sommer, og det vil næppe blive dyrt for Inter at få the Blues til at slippe ham i januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED