Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 18:40
Positiv Ancelotti: Everton-stjerne vil forlænge trods exit-rygter

Everton boss Carlo Ancelotti er fortrøstningsfuld omkring, at James Rodriguez vil fortsætte i klubben til næste sæson.


Everton gjorde sig sidste sommer en bemærkelsesværdig handel, da de kaprede colombianeren James Rodriguez i Real Madrid.

Selvom VM 2014 er ved at være et stykke tid siden, så virkede handlen stadig som en stor gevinst for The Toffees, og Rodriguez har da også vist sin kvalitet i sin første sæson i Premier League - særligt i begyndelsen af 2020/21.

James har underskrevet en toårig kontrakt med klubben, hvorfor der i nogle uger har været spekuleret i, hvilken klub han vil tørne ud for i næste sæson, da interesserede klubber ser muligheden for en god handel grundet spillerens kontraktsituation.

Hans træner Carlo Ancelotti er dog ikke bekymret for, om teknikeren vil blive i klubben, hvilket han udtalte ved dagens pressemøde.

Det har særligt at gøre med, at colombianeren tilmed har en option i hans kontrakt, som kan udløse en forlængelse på yderligere et år.

- Jeg er ikke involveret i dette, men situationen er meget klar; han har en option i sin kontrakt på et ekstra år, så vi har meget tid til at diskutere det. Jeg er positiv omkring situationen, og jeg mener ikke, at der er grund til at tale videre om det på nuværende tidspunkt, lød det fra den afklarede italiener.

29-årige Rodriguez har optrådt 22 gange i Premier League i denne sæson med seks mål og fem assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED