Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 22:00
Positionsændring: Denne spiller ser United Grealish erstatte i fremtiden

The Athletic skriver, at Manchester United stadig har en stor interesse i Jack Grealish, men måske ser ham på en anden position end i Aston Villa.


Manchester United kunne stadig sagtens se sig selv signe Jack Grealish, men der er flere personer i klubben, som godt kunne se Aston Villa-anføreren overtage en plads på den centrale midtbane, skulle han skifte til Old Trafford engang i karrieren. Det erfarer The Athletic.

I øjeblikket opererer Villa-stjernen hovedsagligt fra venstrekanten, hvorfra han trækker ind i banen. Ofte bliver han også brugt på 10'er-positionen lige bag angriberen, men i øjeblikket er begge positioner godt besat i Manchester United af henholdsvis Marcus Rashford og Bruno Fernandes.

Til gengæld ser De Røde Djævle en mulighed i, at en spiller som Grealish kunne erstatte brasilianske Fred på 8'er-positionen på den centrale midtbane. I Manchester United mener man, det ville være en opgradering, som kunne transformere holdet til det bedre.

Men ganske vist også en dyr opgradering. Villa skulle angiveligt være af den overbevisning, at Grealish nu er omkring £100 millioner værd, og med kontrakt frem til 2025 er det svært at sige Birmingham-klubben imod i en forhandlingssituation.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED