AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 13:33
Pogba-lejren advarer United: Gør dette - og han bliver "vred"

Spanske AS skriver, at Paul Pogba ikke ville bryde sig om, hvis Manchester United gjorde brug af den klausul, som automatisk forlænger franskmandens kontrakt med et år.


Meddelelsen fra Paul Pogba-lejren er klokkeklar;  Hvis Manchester United bruger den klausul, der forlænger franskmandens kontrakt med et år mere, så bliver Pogba vred.

Det skriver den spanske avis AS, som angiveligt har fået den ildevarslende besked fra en person tæt på den 27-årige franskmand.

Sådan som situationen ser ud lige nu, så vil Paul Pogbas kontrakt med Manchester United udløbe efter næste sæson i sommeren 2021.

Men det er officielt, at Manchester United kan gøre brug af en klausul, som helt automatisk forlænger med endnu et år - altså frem til 2022.

Der har været delte historier gennem de seneste to måneder, som enten sagde, at Paul Pogba fortsat ønskede at forlade Old Trafford, mens andre har sagt, at han pludseligt var mere positiv indstillet overfor muligheden for at forlænge.

Det er svært at finde hoved og hale i, hvad der er rigtigt og forkert, men AS pusher presser i hvert fald på med historien om, at midtbanestjernen stadig ønsker sig væk - og gerne til Real Madrid.

Derfor skulle det have følgende effekt på Paul Pogba, hvis Manchester United mod spillerens vilje beslutter sig for at bruge klausulen, der forlænger kontrakten.

- Det ville kun gøre ham mere vred og efterlade ham ulykkelig i endnu en sæson, lyder meddelelsen fra et medlem af Pogba-lejren til AS.

VIL DU VINDE ET PAR FODBOLDSTØVLER - TRYK PÅ BILLEDET FOR AT DELTAGE:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED