Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 22:07
Pogba blev først droppet: Moyes ville hellere hente Arsenal-legende

Paul Pogba var allerede i 2013 tæt på at skifte tilbage til Manchester United, men klubbens daværende træner David Moyes turde ikke at tage chancen.


Paul Pogba skiftede i 2012 til Juventus, hvor han udviklede sig til så god en spiller, at United fire år senere hentede ham tilbage for en sum i omegnen af 775 millioner kroner.

Franskmanden kunne dog have endt tilbage i United langt tidligere og betydeligt billigere, men det satte De Røde Djævles daværende træner David Moyes imod.

Denne historie bringes af The Athletics, der erfarer at Manchester United blev tilbudt at købe Pogba blot 12 måneder efter, at Sir Alex Ferguson lod ham drage til Juventus, men det var ikke noget, som Moyes fandt særligt interessant.

Skotten var i stedet så interesseret i den tidligere Arsenal-stjerne Cesc Fabregas, der dengang gjorde sig i Barcelona, at han ikke ville fylde hullet på midtbanen med en spiller som Pogba.

The Athletics tilføjer, at Moyes var bekymret over Pogbas indstilling og attitude, som udgjorde en risiko ved handlen, som han ikke turde tage.

Et år senere blev Fabregas solgt til Premier League-rivalerne Chelsea, mens Moyes i mellemtiden allerede havde erhvervet sig Fellaini i sin gamle klub Everton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED