AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 16:57
Pochettino: Vi bør være glade for Wembley

Mauricio Pochettino udtaler, at Tottenham bør være glade for at spille på Wembley, fordi hvis ikke de kunne spille der, ville de ikke have noget sted at spille.


Egentlig skulle Tottenhams nye stadion have stået klar til denne sæson, men utallige udskydelser har forsinket processen, hvorfor Tottenham stadig bruger nationalstadionet Wembley som hjemmebane.

Planen er, at Spurs rykker over på det nybyggede stadion til januar, men fans af The Lilywhites har kritiseret brugen af Wembley, og senest er kritikken gået på banen, som er blevet ruineret af de to NFL-kampe, der blev spillet i sidste uge. 

Mauricio Pochettino mener dog, at de bør være taknemmelige for at have Wembley som hjemmebane. 

- Vi er nødt til at være taknemmelige for at have Wembley, fordi hvor skulle vi spille uden Wembley? Vi kan selvfølgelig ikke give Wembley skylden for noget, men vi skal være taknemmelige for, at vi kan spille et sted i London, som er tæt på White Hart Lane og vores træningsanlæg, og det er en stor fordel os, sagde Pochettino ifølge Belfast Telegraph. 

- Det arbejde som Daniel Levy og resten af ledelsen ligger for dagen er massivt, fordi de sikrer vores liv og den næste generation. 

- Derfor bliver vi nødt til at være tålmodige. Den anden dag holdt vi et møde med spillerne og staben, og overflytningen er tæt på, og det bliver et stort boost for os. 

På Tottenhams nye stadion er der plads til 62.000. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED