AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 22:15
Pochettino varsler ændringer før City-opgør: Måske får nogle af de unge chancen

Mauricio Pochettino skal bruge friske kræfter til kampen mod Manchester City, og det kan betyde, at nogle af de unge spillere får chancen.


Onsdag aften leverede Tottenham og Manchester City en fantastisk kamp i Champions League. Manchester City vandt 4-3, men det var ikke nok til at gå videre, da Spurs vandt det første opgør med 1-0 og gik derfor videre på reglen om udebanemål. 

Lørdag skal de to mandskaber igen krydse klinger, men denne gang er det i Premier League, hvor City kæmper for det engelske mesterskab, mens Tottenham skal sikre sig en plads i top fire. 

Mauricio Pochettino har dog flere spillere på skadeslisten, og derfor er han nødt til at blande kortene. 

- Premier League er anderledes, og vi spiller for forskellige ting. Manchester City prøver at vinde ligaen, og for os er det vigtigt at slutte i top fire. Vi må vurdere spillerne, og vi skal sikre, at vi sender friske ben på banen, så vi kan udfordre dem, sagde argentineren ifølge Daily Mail

- Vi arbejder benhårdt efter at vurdere spillerne på den rigtige måde, og vi skal have det rigtige mix af spillere, så vi kan være kompetitive og have mulighed for at vinde kampen. 

- City har en fantastisk trup. De kan rotere og bibeholde det samme niveau på banen. Med de skader, vi har, skal vi måske tænker over at sætte yngre spillere på banen. Det skal ikke være nogen uden erfaring, men de skal være fyldte med energi og mod. Det bliver en svær kamp, men vi må tænke på restituering, og vi skal designe den bedst mulige strategi for at vinde. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED