AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 15:32
Pochettino: Tingene vil ændre sig i Tottenham i denne sæson

Tottenhams manager Mauricio Pochettino har hentydet til, at Tottenham vil gå igennem massive forandringer i denne sæson.


Mauricio Pochettino er klar til at lave en smertefuld genopbygning i Tottenham, hvilket vil ske, lige meget hvem der forlader eller ikke forlader klubben denne sommer, skriver Football London.

Tottenham-manageren snakkede allerede om genopbygning i slutningen af sidste sæson. Spillere, der var forventet til at forlade klubben denne sommer som Christian Eriksen, Toby Alderweireld og Danny Rose, har dog ikke forladt klubben, og derfor har der været en tro på, at revolutionen måtte vente.

Kieran Trippier, Fernando Llorente, Michel Vorm, Vincent Janssen og Georges-Kevin Nkoudou har dog allerede forladt klubben, hvor det også forventes, at Victor Wanyama smutter, samt et par stykker mere inden det europæiske transfervindue lukker 2. september.

Tanguy Ndombélé, Giovani Lo Celso og Ryan Sessegnon er tiltrådt i klubben denne sommer, og Pochettinos genopbygning er dog også i gang.

- Det bliver svært, fordi vi i sidste sæson endte i top-4 og var i Champuons League-finalen, men vi vil være bedre for hver sæson og på ethvert område, sagde Pochettino til Sky Sports forud for opgøret mod Newcastle.

- Det er vores mål. Vores vision er at opnå det ved at forbedre de spillere, der er her, men også at tilføje kvalitet fra de unge spillere, der kommer.

- Det er en naturlig udvikling, vi forsøger at finde balancen. Denne sæson ligner en sæson, hvor vi starter genopbygningen af truppen. Det er en ny cyklus.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED