AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 21:30
Pochettino fyret: Her er fem bud på en ny Tottenham-manager

Tottenham har tirsdag aften fyret Mauricio Pochettino. Hvem skal nu afløse argentineren som manager? PLBOLD.dk kommer her med fem bud.


Så gik den ikke længere.

Efter fem og et halvt år i sædet hos Tottenham skal Mauricio Pochettino nu finde sig et nyt job. Det bliver næppe svært for argentineren, men det bliver nok straks sværere for London-klubben at finde en lige så dygtig erstatning.

PLBOLD.dk kommer her med fem på bud på en ny, permanent Tottenham-manager.

Det store navn

Det er efterhånden ved at være et år siden, at José Mourinho blev fyret i Manchester United, og portugiseren har indtil videre ikke fundet sig en nyt trænerjob. Han har gjort det klart, at han er åben for at vende tilbage på træningsbanen, og nu har der åbnet sig en mulighed i Tottenham.

Han er formentlig ikke det mest oplagte valg i forhold til sin profil i Tottenham, der ikke just har været kendt for at spille den form for fodbold, som den tidligere Chelsea-manager praktiserer. Han er måske også for svær at arbejde sammen med for Daniel Levy. Men han er ledig, og han vil sikkert blive sat i forbindelse med jobbet.

Fremtidens mand

Flere engelske aviser skrev sent mandag aften, at en fyring af Pochettino var tæt på, og i den forbindelse blev tyske Julian Nagelsmann nævnt som en mulig afløser. Det er kun få måneder siden, at han tiltrådte hos RB Leipzig, og den tyske topklub vil formentlig kræve et højt beløb for at slippe den meget talentfulde træner igen. Derudover er der forlydninger om, at han ikke er interesseret i at forlade klubben allerede. 

Julian Nagelsmann er blot 32 år, men han har allerede mere end tre års erfaring fra Bundesligaen, hvor han har efterladt et yderst godt indtryk med en meget underholdende spillestil, der helt sikkert vil tiltale Tottenham-bestyrelsen. Med tyskeren ved roret kan the Lilywhites også have en mand, der kan lede klubben i en lang række år.

Det engelske valg

Gennem flere år har Eddie Howe udført et flot stykke arbejde i Bournemouth, hvor han har haft ret begrænsede midler at arbejde med. Han er tidligere blevet sat i forbindelse med Arsenal, og nu vil det også være oplagt, hvis han sættes i forbindelse med Tottenham.

Hans spillestil vil være tiltalende for Tottenham, men klubben kan måske være bekymret for, om Eddie Howe er klar til at tage skridtet op og stå i spidsen for en topklub. Dog gjorde klubben det samme med succes ved Mauricio Pochettino.

Det dyre valg

Hvis Tottenham vil have fat i en rigtig topmanager, vil klubben forsøge at slå kløerne i Massimiliano Allegri. Men det bliver dog uden tvivl ganske dyrt at få italieneren til at skrive under på en kontrakt. Han har været ledig i et halvt år efter at have forladt Juventus, hvor han vandt et hav af trofæer.

Han er en ganske pragmatisk træner, og det stemmer ikke nødvendigvis helt overens med Tottenham-bestyrelsen, men på den anden side kan klubben også få tilført en rutineret træner, der ved, hvad det vil sige at vinde trofæer. Det hungrer man efter.

Den svære

I øjeblikket er der ingen tvivl om, at Brendan Rodgers er et hot trænernavn. Efter at have fået lidt røg for sin tid i Liverpool, har han nu opbygget en masse respekt – især for denne sæsons præstationer i Leicester.

Han er blevet nævnt som en mulig afløser for Pep Guardiola i Manchester City i fremtiden, men hvis Tottenham er frække, prøver klubben at lokke ham væk fra Leicester nu. Men for Brendan Rodgers er det dog næppe specielt attraktivt i øjeblikket, hvor Leicester kæmper med i toppen, mens Tottenham er nummer 14.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED