AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2019 21:01
Poch om Alli-skade: Det ser ikke godt ud

Omfanget af Dele Allis skade er endnu uvist efter kampen mod Fulham.


Tottenham tog søndag tre vigtige point imod Fulham, som man besøgte på Craven Cottage. Kampen blev ingen dans på roser for Tottenham, som havde besvær med at få spillet til at flyde.

Alligevel endte de dog med en sejr, da Harry Winks dukkede op i feltet i de absolut sidste sekunder af kampen, hvilket var vigtigt for Tottenham i ræset om topplaceringer.

Det var dog ikke lutter lykke for Tottenham-træner Mauricio Pochettino, som kunne se Dele Alli udgå fra kampen, med hvad der lignede en forstrækning.

Det er problematisk, da man allerede har profiler som Harry Kane på skadeslisten, og selv siger Pochettino nu, at skadens omfang endnu er uvist, og at han skal scannes yderligere, før man får et klart svar.

- Jeg håber ikke, at det bliver et stort problem, men vi skal se det an. Det er en muskel, som vi skal være forsigtige med, men det ser ikke godt ud. Det er ikke et problem med på torsdag, for så er der bare andre, der får en stor chance, og som kan spille i stedet for, lyder det fra Pochettino ifølge BT Sport.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED