Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PLBOLD KÅRER: United-defensiv dominerer rundens hold

Af Jeppe Augustsen
25.02.2019 Kl. 11:56
Vi har givet vores bud på rundens hold i Premier League for 27. spillerunde.

Målmand: Alisson – Liverpool

Liverpool-keeperen havde ikke den travleste dag på Old Trafford, men han viste sin klasse, når der var brug for det. Havde især en vigtig aktion, da han nappede Jesse Lingards friløber.

Højreback: Ashley Young – Manchester United

Den rutinerede englænder lavede en dårlig tilbagelægning efter et minuts spil, som var lige ved at koste, men ellers havde han godt styr på Sadio Mané og kom også godt med i det offensive spil, når chancen tilbød sig.

Midtstopper: Sokratis Papastathopoulos – Arsenal

Arsenal viste stor sikkerhed i det defensive i 2-0-sejren over Southampton, og grækeren var en leder og satte stort set ikke en fod forkert.

Midtstopper: Victor Lindelöf – Manchester United

Lindelöf har i den grad blomstret op efter Solskjærs ankomst og er nu en meget vigtig del af United-defensiven. Mod Liverpool viste han stor sikkerhed og lavede meget få fejl.

Venstreback: Luke Shaw – Manchester United

Salah kan være en af de sværeste spillere at dække op i Premier League, men Shaw havde rigtig godt styr på egypteren. Få gange lykkedes det Liverpool-stjernen at komme forbi, men uden det blev til det helt farlige.

Central midtbane: Etienne Capoue – Watford

Watford dominerede på alle positioner mod Cardiff, men især midtbanen var dominerende, og det havde Capoue en stor andel i. Det blev også til en enkelt assist.

Central midtbane: James McArthur – Crystal Palace

En stor kamp af McArthur mod Leicester, hvor han krydrede sin præstation med to afgørende assists.

Offensiv midtbane: Gerard Deulofeu – Watford

Spanieren må uden tvivl rundens spiller og skal selvfølgelig også på rundens hold. Et hattrick og en assist blev det til i 5-1-sejren over Cardiff. 

Venstre kant: Henrikh Mkhitaryan – Arsenal

Det blev til en sikker 2-0-sejr over Southampton, og Mkhitaryan havde en andel i begge mål. Et mål og en enkel assist blev armeneren noteret for.

Højre kant: Wilfried Zaha – Crystal Palace

Zaha er uden tvivl The Eagles' vigtigste mand, og det viste han igen mod Leicester. Han var ustyrlig i det offensive spil, og to gange fik han nettet til at blafre.

Angriber: Troy Deeney – Watford

Han var altid en trussel for Cardiff-defensiven, og sammen med Deulofeu var han med til at smadre Cardiff – to mål og en enkelt assist blev det til for hans vedkommende.

Annonce