Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PLBOLD KÅRER: Schmeichel, Van Dijk og Morata får en plads på 11. rundes hold

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
06.11.2018 Kl. 09:55
Vi kommer her med vores bud på et hold bestående af de 11 spillere, som gjorde sig positivt bemærket i 11. spillerunde i Premier League.

Formation: 4-2-3-1

Målmand:  Kasper Schmeichel – Leicester

Danskeren har været igennem en hård uge, men viste igen sine lederskabsevner, da det virkelig gjaldt for Leicester i kampen mod Cardiff.

Schmeichel lavede de redninger, som var påkrævet af ham, og med målet velbevogtet leverede danskeren den ideelle platform for, at Demiray Gray kunne sikre sejren til ære for afdøde Vichai Srivaddhanaprabha. 

Højreback: Seamus Coleman – Everton

Skader har gudskelov ikke ødelagt Seamus Coleman helt, hvilket Everton-forsvareren beviste i 3-1 sejren over Brighton.

Coleman hamrede selv bolden i nettet én gang, men holdt også Brighton-angriberne Izquierdo og Knockart i stram snor kampen igennem.

Midterforsvarer: Wes Morgan – Leicester

Morgan fylder fysisk godt på banen, men hans store personlighed gør også.  Mod Cardiff førte han sammen med Kasper Schmeichel The Foxes til sejr i en emotionel kamp og gjorde den afdøde Leicester-ejer ære ved at holde nullet og cleare bolden 11 gange i kampen. 

Midterforsvarer: Virgil Van Dijk

På en bedre dag havde Virgil Van Dijk måske scoret et hattrick mod Arsenal, sådan som hans hoved fungerede som en magnet for indlæg i Arsenals felt, men hollænderens vigtigste opgave er at forsvare, og det gjorde han bestemt også i lørdagens topkamp.

The Gunners-offensiven forsøgte i bedste stil at udmanøvrere Van Dijk, som dog læste spillet til noget nær perfektion og kom i vejen for samtlige kombinationer med sine gode placeringsevner, tacklinger og clearinger med hovedet. 

Højreback: Benjamin Mendy

Han kan måske se en kende suspekt ud, når Manchester City en sjælden gang imellem bliver tvunget til at forsvare, men det var ikke tilfældet mod Southampton.

Mendy erobrede bolden 13 gange i løbet af kampen og knoklede vanen tro i det offensive spil.

Central midtbanespiller: Lucas Torreira – Arsenal

Han jagtede og jagtede Liverpools fronttrio i weekendens topkamp og lod aldrig The Reds-stjernerne få et stille øjeblik på bolden. 

Men han nøjedes ikke med blot at være en pestilens for Liverpool-angriberne, da han også formåede at erobre bolden adskillige gange for at igangsætte hurtige kontraangreb den modsatte vej.

Mod Liverpool viste han både sin vedholdenhed og sin teknik på bolden, og han ligner mere og mere fast inventar på Arsenal-midtbanen.

Central Midtbanespiller: James Milner – Liverpool

Hvad Torreira viste for Arsenal, viste James Milner for Liverpool i kampen mellem de to topklubber.  Milner førte an i genpresset og tvang Arsenal-midtbanen til at begå fejl, og så satte den 32-årige Liverpool-spiller prikken over I'et ved at score kampens første mål. 

Højre winger:  Raheem Sterling – Manchester City

Raheem Sterlings præstation mod The Saints gør, at den engelske angriber helt fortjent spillede sig endnu tættere på den kæmpekontrakt, han angiveligt er ved at indgå med Manchester City.

Ikke nok med at han scorede to mål selv, men Sterling stod også bag et par assists,  så det er fuldstændig umuligt at overse hans bidrag i denne Premier League-runde.

Venstre winger: Felipe Anderson – West Ham

Det har været op og ned med Felipe Andersons præstationer i Irons-trøjen, men mod Burnley viste brasilianeren, hvorfor West Ham brød sin transferrekord for at hente ham fra Lazio.

Mod Burnley leverede han to af målene i West Hams 4-2 sejr, og er man West Ham-tilhænger må man krydse fingre for, at det ikke bare var en engangsforestilling.

Centre-forward: Richarlison – Everton

Sidste sæson var brasilianeren vigtig for Watford, og denne sæson har Richarlison allerede fået en rolle som nøglespiller for The Toffees, som ville rode rundt tæt på nedrykningspladserne, var det ikke for brasilianerens mål.

Mod Brighton scorede han igen to gange ved konstant at chikanere modstanderholdets forsvar, så de begik fejl. 

Angriber: Alvaro Morata – Chelsea

Scoring har ikke været nemt for spanieren siden skiftet til Stamford Bridge, men det ser ud til, at Morata er ved at få det til at klikke – senest mod Crystal Palace, hvor Morata sendte bolden i nettet to gange for at sænke The Eagles. 

Bænk: Dubravka, Alexander-Arnold, Chilwell, David Luiz, David Silva, Perez, Sergio Aguero

Annonce