Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PLBOLD kårer: Manchester City dominerer rundens hold

Af Jeppe Augustsen
12.02.2019 Kl. 09:50
Vi kommer her med vores bud på 26. spillerundes 11 bedste spillere.

Målmand: Tom Heaton – Burnley

Burnley besejrede Brighton med 3-1, og Sean Dyche kan især takke Tom Heaton for de tre point. Den rutinerede englænder diskede op med flere formidable redninger og kunne ikke gøre meget ved Brightons ene mål.

Højre back: Kyle Walker – Manchester City

Det er ikke mange, der har haft held med at holde Eden Hazard i kort snor i denne sæson, men det havde Kyle Walker i en kamp, hvor Manchester City dominerede Chelsea på alle positioner.

Midtstopper: Aymeric Laporte – Manchester City

Den franske forsvarsspiller har været fremragende i denne sæson, og han imponerede også i kampen mod Chelsea, hvor han lavede meget få fejl og havde godt fat i Gonzalo Higuain.

Midtstopper: Virgil van Dijk – Liverpool

Endnu en gang viste hollænderen, at han – hvis han ikke er den bedste i Premier League – er en af de bedste forsvarsspillere. Havde helt styr på Joshua King, som ellers har skabt store problemer hos mange forsvarsspillere i denne sæson.

Venstre back: Oleksandr Zinchenko

Han fik sin fjerde kamp fra start i denne sæson og hvilken kamp. En stærk defensiv indsats blev krydret med to flotte assists.

Central midtbane: Paul Pogba – Manchester United

Paul Pogba fortsætter med at brillere for De Røde Djævle med endnu en fantastisk kamp og nettede også to gange.

Central midtbane: Christian Eriksen – Tottenham

Det var en hård kamp for Tottenham, men Christian Eriksen viste sin klasse og var afgørende med en assist og et mål, der sikrede Tottenham en 3-1-sejr over Leicester.

Venstre kant: Anthony Martial – Manchester United

Ligesom Paul Pogba er Anthony Martial blomstret efter Ole Gunnar Solskjærs ankomst, og kampen mod Fulham var ingen undtagelse. Scorede et fantastisk solomål.

Højre kant: Raheem Sterling – Manchester City

Det var Sergio Agüero, der stjal overskrifterne efter Manchester Citys 6-0-sejr over Chelsea, men hvilken enestående præstation af Raheem Sterling, der nettede to gange.

Angriber: Sergio Agüero – Manchester City

Det startede med en kæmpe afbrænder, men argentineren tog revanche med et hattrick og kunne efter kampen tage bolden med hjem.

Angriber: Chris Wood – Burnley

Burnley havde brug for tre point mod Brighton, og det fik de takket være Chris Wood, der med sine to mål var med til at sikre en 3-1-sejr.

Annonce