Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PLBOLD kårer: Her er sæsonens spiller

Af Morten Bruun Jørgensen
30.05.2023 Kl. 15:17
Sæsonens spiller i Premier League er nu blevet kåret.

Premier League-sæsonen er slut, og det er blevet tid til at få udnævnt den bedste spiller i løbet af 2022/23-sæsonen.

Her på redaktionen på PLBOLD er vi kommet med vores bud.

Erling Haaland (Jeppe Augustsen)
Efter min mening kan der ikke være nogen tvivl om, at Erling Haaland skal have den kåring. Jeg er Liverpool-fan, men jeg må godt nok indrømme, at jeg har fået et ‘soft spot’ for den norske angriber, og det er der flere grunde til. Jeg elsker at se ham juble mere over sine medspilleres scoringer end sine egne mål. Og så er jeg virkelig imponeret af den mentalitet, han besidder, samt hans væremåde – og jeg husker særligt én episode. I kampen mod Brighton giver Adam Lallana ham en bevidst skulder i ryggen, da nordmand går baglæns, men i stedet for at reagere voldsomt og dumme sig ved at gøre noget igen, kigger han bare undrende på Lallana og går stille og roligt hen til ham og siger: “Hvad har du egentlig gang i?”. Det synes jeg siger rigtig meget om, hvor klogt et hoved, der sidder på den store norske krop, som er en af hans klare styrker.

Erling Haaland (Morten Bruun Jørgensen)
Det var ikke særlig svært at skulle kåre sæsonens spiller. Erling Haaland har vist kvaliteter, som vi ikke har set i ligaen i mange år, og han har slået den ene rekord efter den anden. Han har også vist, at han kan mange andre ting end at lave mål, selvom det er på det parameter, at han er verdens bedste. Topscorer og årets spiller i Premier League.

 

Erling Haaland (Emil Plovgaard)
Community Shield 30. juli var ikke Erling Haalands bedste kamp i karrieren. På det tidspunkt var det, som om, at Darwin Núñez ville komme bedst ud af det som de to store angribersignings sidste sommer. Men nordmanden fik hurtigt vendt op og ned på det hele, og Community Shield kan absolut ikke bruges til noget, nu hvor Premier League-sæsonen har nået sin afslutning. Her er Erling Haaland og Manchester City endt som de helt store vindere, og nordmandens kliniske afslutninger har i stor grad været med til at sende Premier League-titlen til den blå del af Manchester for tredje sæson i træk. Det kan vise sig at blive et af de største røverkøb i fodboldens historie, for med 52 mål er de 445 millioner kroner allerede godt givet ud, når man sammenligner med lignende handler. Ifølge Transfermarkt er Haaland små 1,3 milliarder kroner værd, og får City det samme ud af nordmandens kvaliteter i næste sæson, er det nemt at pege på en kommende mester.

Erling Haaland (Kasper Leif Pedersen)
Dette giver sig selv med 44 målinvolveringer, hvor 36 er fuldtræffere. Hjalp Manchester City med at vinde Premier League for 3. gang i streg, hvor man også er klare favoritter i to finaler i henholdsvis FA Cup- og Champions League-finalen. Den succes kan bl.a. også tilskrives nordmandens absurd høje niveau gennem hele sæsonen.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

2. Ny melding: Harry Kane har truffet markant beslutning

3. OFFICIELT: PL-dommer stopper efter 23 år

4. – Thomas Tuchel forlader Bayern München i dag

5. Vild sag: Tidligere hollandsk landsholdsspiller sigtet for at smugle 1,3 ton kokain

Annonce