PLBOLD kårer: Her er rundens hold for 5. spillerunde

Af Emil Plovgaard
19.09.2023 Kl. 08:58
Her er den femte udgave af rundens hold i denne sæson.

Fire spillere fra Manchester City har fundet vej til femte udgave af rundens hold, og de dominerer således dette hold efter en fornem 3-1-sejr mod West Ham, hvor Jérémy Doku i offensiven var enestående, mens Manuel Akanji, Bernardo Silva og Rodri alle leverede helstøbte indsatser.

Newcastle leverede en stærk defensiv indsats mod Thomas Franks Brentford, og derfor har både Kieran Trippier og Sven Botman fundet vej til holdet. Særligt sidstnævnte imponerede med sin rolighed og overblik.

I Wolverhampton var Mohamed Salah uheldig med ikke at blive noteret for tre oplæg, da Liverpools mål til 3-1 i sidste ende blev noteret som et selvmål af Hugo Bueno. Egypteren slog dog alligevel rekord.

Med et mål og et oplæg er det svært at komme uden om indskiftede Richarlison, der velsagtens spillede en af sine bedste kampe for Tottenham, der i weekenden besejrede Sheffield United med 2-1 på dramatisk vis.

At Chelsea ikke vandt mod Bournemouth kan i hvert fald ikke være Robert Sánchez' skyld. Han stod en fejlfri kamp, hvor han flere gange måtte diske op med store redninger for at holde klubben inde i kampen. Han holdt naturligvis også målet rent.

Douglas Luiz ejede midtbanen for Aston Villa mod Crystal Palace, og han bevarede roen, da han i det 98. minut for første gang i kampen bragte Birminghamklubben foran på et straffespark. Unai Emerys mandskab var bagud med 0-1 fra det 47. til det 87. minut, men en stærk slutspurt sikrede en 3-1-sejr og tre vigtige point.

Stærke bejlere kan nævnes i Brightons Pascal Gross og Tottenhams Dejan Kulusevski, der begge leverede flotte præstationer.