AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2019 13:00
PLBOLD KÅRER: Her er det ultimative CL-hold - med én betingelse

Vi har givet vores bud på det ultimative Champions League-hold, hvor vi kun har valgt én spiller pr. hold.


Tirsdag aften ruller bolden igen i Champions League, hvor det er Liverpool, som i år skal forsøge at forsvare titlen.

Som optakt til Champions League har vi forsøgt at lave den ultimative startellever, men med en enkelt betingelse: Vi må kun bruge én spiller pr. hold. 

Her er vi kommet frem til følgende startopstilling:

Målmand: Jan Oblak (Atletico Madrid)

Han er blandt verdens bedste målmand, hvilket gør ham til en af de vigtigste spillere for Atletico Madrid. Derfor fortjener han en plads på holdet.

Højreback: Joshua Kimmich (Bayern)

Bayern München kunne ikke have ønsket sig en bedre arvtager efter Philipp Lahm. Den 24-årige tysker er allerede klasse og har en gudsbenådet evne til at lave farlige indlæg.

Midtstopper: Kalidou Koulibaly (Napoli)

Her stod valget mellem Thiago Silva og Kalidou Koulibaly, og valget faldt til sidst på Napoli-stopperen, hvilket også gav mulighed for at bringe en anden PSG-spiller i spil på holdet. 

Midtstopper: Virgil van Dijk (Liverpool)

Som mange af de andre hold er der flere spillere fra Liverpool, man kan smide på holdet, men valget er faldet på den defensive leder, Virgil van Dijk.

Venstreback: Marcelo (Real Madrid)

Den 31-årige venstreback er stadig blandt de bedste offensive backs i verden. Der er alternativer i form af Alaba, Alba og Robertson, men på grund af benspændet peger pilen på brasilianeren.

Defensiv midtbanespiller: N’Golo Kanté (Chelsea)

Efter Eden Hazard har forladt Chelsea, vil de fleste nok gerne skrive under på, at klubbens helt store stjerner og mest velprofilerede navn er den franske midtbanedynamo.

Dybdeliggende playmaker: Kevin De Bruyne (Manchester City)

Belgieren er blandt de bedste i verden på sin position

Offensiv midtbanespiller: Christian Eriksen (Tottenham)

Vi skulle finde en kreativ midtbanespiller, som både kan være med i det opbyggende spil og samtidig komme i boksen, og her faldt valget på danskeren.

Højre kantspiller: Lionel Messi (Barcelona)

Der er flere spillere fra Barcelona, som man kunne kigge på, men man kan ikke lave et ultimativt Champions League-hold uden Lionel Messi.

Venstre kantspiller: Kylian Mbappé (PSG)

Valget stod mellem Mbappé og Neymar, men ud fra præstationerne i den forgangne sæson gik vi med den franske stjernespiller. 

Angriber: Cristiano Ronaldo (Juventus)

Ligesom Lionel Messi kan man ikke have et Champions League XI uden Cristiano Ronaldo. 127 mål i Champions League taler for sig selv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED