Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PLBOLD KÅRER: De elleve bedste Premier League-spillere fra midtugens CL-runde

Af Emil Eire Frerk Olsen
29.11.2018 Kl. 21:34
PLBOLD giver vores bud på den bedste XI blandt de engelske hold fra Champions League-gruppespillets femte runde. Holdet vil blive sat op i en 4-2-3-1.

Målmand: Hugo Lloris – Tottenham Hotspur

Der var tæt løb mellem Lloris og Uniteds David de Gea på denne post. Begge holdt nullet i en 1-0-sejr og begge havde én klasse redning.

Dog havde Spurs' modstander Inter flere forsøg inden for rammen, mens Lloris generelt havde mere at lave, hvilket han fejlfrit tog sig af.

Højre back: Serge Aurier – Tottenham Hotspur

En solid præstation af den ivorianske højreback, der for alvor begynder at ligne sig selv efter en længere skadesperiode.

Han passede rummet bag ham og kunne også bidrage fremad banen. God kamp af Aurier.

Centerback: Aymeric Laporte – Manchester City

Citys formstærke franskmand gik igen forrest, da han stod bag Citys første udligning.

Scoringen var dog langt fra Laportes eneste bidrag. På trods af to inkasserede mål havde han mange gode defensive aktioner, og må siges at være Citys bedste spiller mod et velspillende Lyon-mandskab.

Centerback: Jan Vertonghen – Tottenham Hotspur

Vertonghen var sammen med resten af defensiven stærkt medvirkende til, at Inter sjældent kom meget tæt på en scoring. Ud over det var han millimeter fra at sende hjemmeholdet i front i det 70. minut.

Venstreback: Luke Shaw – Manchester United

Manchester United spillede ikke prangende mod Young Boys, men Luke Shaw kan stadig være sin præstation bekendt.

Han bidrog til, at defensiven holdt clean sheet og tog også initiativ fremad banen, selvom resten af holdet ofte så forholdsvis udkørte ud.

Central midtbane: Moussa Sissoko – Tottenham Hotspur

Den franske midtbane dynamo er i de seneste uger mere og mere blevet en del af Spurs' startellever, og onsdagens kamp mod Inter var en af hans bedste for klubben.

Sissoko var konstant dynamisk og agerede ofte en offensiv trussel fra sin 8'er position. Derudover var han også stærkt medvirkende i Eriksens sejrsmål.

Central midtbane: Marouane Fellaini – Manchester United

Det var ikke belgierens bedste kamp nogensinde, men han spillede stadig på et stabilt niveau. Og når man så træder i karakter i kampens hede på den måde han gjorde, så er han svær at udelade. Alt i alt en god præstation.

Offensiv midtbane (central): Dele Alli – Tottenham Hotspur

Dele Alli var i den grad afgørende for Tottenhams offensive spil, hvor han var med i stort set alt.

Om det så var et dårligt touch, der var grund til, at han sendte bolden videre til Eriksen ved sejrsmålet er svært at sige, men han står i hvert fald noteret for en livsvigtig assist.

Offensiv midtbane (højre): Riyad Mahrez – Manchester City

Mahrez tog sin lidt mere centrale rolle godt til sig, hvor han forblev en offensiv trussel for the Citizens. Han stod også bag en vigtig assist ved Agüeros sene udligning.

Offensiv midtbane (venstre): Christian Eriksen – Tottenham Hotspur

Man kan argumentere for om 20 minutter er nok for at komme med på rundens hold. Men når man efter få sekunder er millimeter fra en flot assist og bagefter bliver match-winner mod et stærkt Inter-hold, så er man pludselig svær at overse. Klasse indhop af danskeren.

Angriber: Sergio Agüero – Manchester City

Argentineren var eneste PL-angriber der nettede, og han udgjorde ud over den sene udligning også en stor trussel i flere situationer. Godkendt kamp af City-stjernen.

 

Annonce