Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PLBOLD BET: Den sikre, værdispillet og langskuddet på Premier League

Af Redaktionen
10.08.2018 Kl. 22:26
PLBOLD BET er klar med tre skarpe spilforslag til lørdagens kampe fra denne første spillerunde i Premier League.

Bolden ruller igen i Premier League og det er vi naturligvis allesammen glade for. Spilforslag til første runde er dog altid svære – for hvad bygger vi det på?

Sidste sæsons form, transfervinduet, indbyrdes opgør, trupperne. Svaret er nok; lidt af det hele!

Vi har her kastet os ud i tre spil, vi finder værdi i denne lørdag. Samtidig præsenterer vi et nyt koncept med henholdsvis ''den sikre'', ''værdispillet'' og ''langskuddet'', der vil være gennemgående til alle 38 runder af Premier League – sideløbende ved vores andre spilforslag.

Velkommen til PLBOLD BET (følg PLBOLD BET på Facebook her).

''DEN SIKRE''

Spilstop 16:00 – Fulham – Crystal Palace: Over 1,5 mål – odds 1,32 Betfair

Dagens safe bet kommer fra Craven Cottage, hvor vi tror at de offensive (og de defensive..) kvaliteter hos oprykkerne fra Fulham og bysbørnene fra Crystal Palace rækker til mindst to mål i kampen. 

Specielt hjemmeholdet Fulham vil være ivrige efter at komme frem over stepperne og vise, hvad de har købt ind til og trænet til at præstere i den bedste række. På den anden banehalvdel vil Roy Hodgsons tropper forvente at vinde kampen – ganske enkelt. 

Fulham spillede i sidste sæsons Championship hele 38 ud af 46 kampe til over 1,5 mål. Palace leverede 27 ud af de 38 PL-kampe til over 1,5 mål i sidste sæson. 

Der bliver måske lidt premierenerver, men én kasse vil åbne op for flere af samme. Fulhams stil er ikke at forsvare en eventuel føring og Palace vil jagte de tre point.

De to mandskaber har ikke spillet en indbyrdes kamp til under 1,5 mål siden april måned i år 2000 og det sker heller ikke denne eftermiddag. Over 1,5 basser er dagens sikre spil..

''VÆRDISPILLET''

Spilstop 16:00 – Bournemouth – Cardiff City: 1 – odds 1,90 ved Nordicbet

Dagens værdispil herfra bliver en Bournemouth-sejr hjemme over Cardiff. Markedet vil formentlig falde som spillene tikker ind lørdag, men 1,90 på en sejr til The Cherries er ganske enkelt for højt. 

Eddie Howes tropper bygger på for hver sæson der går og har gjort det fremragende i pre-season. Senest slog man Marseille med 5-2, hvor man fik flere af sine profiler i gang.

Mon ikke Bournemouth endnu engang viser, at de er et midterhold i Premier League.

Gæsterne fra Cardiff er derimod spået en klar kamp om overlevelse i den bedste række og flere mener endda, de er klare bejlere til pladsen som nummer chok.

Det kan man så være enig eller uenig i, men faktum er, at truppen, der blandt andre indeholder danske Kenneth Zohore, ikke har forstærket sig mærkbart siden play-off oprykningen fra den næstbedste række.  

Et besøg på Vitality Stadium bliver for stor en mundfuld at åbne på for waliserne – Bournemouth vinder her.

''LANGSKUDDET''

Spilstop 13:30 – Newcastle – Tottenham: X – odds 3,50 Bet365

Weekendens langskud bliver en uafgjort kamp på St. James' Park, hvor Eriksen og Spurs er på besøg.

Newcastle tabte blot en af deres sidste 10 kampe på hjemmebane i sidste sæson (9 i PL og 1 i FA Cup'en), hvor manager Rafael Benitez' gode organisation for alvor skinnede igennem.

Det arbejde vil The Magpies naturligvis gøre alt for at fortsætte ind i denne sæson. 

Tottenham er naturligvis favoritter, når de gæster Newcastle. Det bliver dog formentlig uden topscoreren Harry Kane fra start. Kane, der først er kommet i gang for nyligt efter VM-slutrunden med England.

Det samme kan siges om flere af Spurs' øvrige profiler og uden mærkbare indkøb, så er det ikke manager Mauricio Pochettinos stærkeste hold – og ej heller et hold i den bedste forfatning – der ankommer til det nordlige England.

Vi tror godt, at Newcastle kan tage et enkelt point her.

 
Annonce