Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PLBOLD BET: Den sikre, værdispillet og langskuddet på Premier League

Af Redaktionen
17.08.2018 Kl. 16:11
PLBOLD BET er klar med tre skarpe spilforslag til lørdagens kampe fra denne anden spillerunde i Premier League.

Som bekendt præsenterer vi til denne sæson et nyt koncept med henholdsvis ''den sikre'', ''værdispillet'' og ''langskuddet''. Tre spilformer, der vil være gennemgående til alle 38 runder af Premier League sideløbende ved vores øvrige spilforslag.

I første spillerunde ramte vi plet på 2/3. ''Den sikre'' gik hjem, ''værdispillet'' gik hjem og kun ''langskuddet'' missede, da Spurs trak sejren hjem oppe i Newcastle. En kamp, vi havde x'et i. 

Nu er vi så klar med tre skarpe til lørdagens kampe. God vind til alle, der spiller med.

Den sikre – Hitrate i sæsonen: 100 % (1/1)

Spilstop lørdag 16:00 – Leicester City – Wolverhampton: Over 1,5 mål i kampen – Odds 1,36 ved Nordicbet

Igen i denne uge udgøres ''den sikre'' af et over 1,5 spil. Leicester og Wolverhampton kommer helt givet til at underholde publikum på King Power Stadium. 

Leicester var i sidste sæson det hold i Premier League, der spillede flest kampe til over 1,5 mål. Kun fire kampe ud af de 38 blev spillet under 1,5 mål.

Wolverhampton var også godt med på den statistik i den næstbedste række, da de i 35/46 kampe spillede til over 1,5 mål.

Leicester startede sæsonen med et 2-1 nederlag hos Manchester United, mens Wolves spillede 2-2 med Everton.

Der er mål i vente i denne kamp, som begge hold formentlig vil gå efter at vinde. 

Værdispillet – Hitrate i sæsonen: 100 % (1/1)

Spilstop lørdag 18:30 – Chelsea – Arsenal: 1 – odds 1,85 ved Betfair

Lørdagens helt store kamp står imellem London-rivalerne fra Chelsea og Arsenal på Stamford Bridge. Her tror vi på en sejr til hjemmeholdet.

Der er kommet mere ro på de indre linjer hos The Blues, der så ud til at have fundet stilen allerede i første runde under manager Maurizio Sarri, da de vandt med 3-0 hos Huddersfield.

En helstøbt indsats, der bar præg af et godt fundament med plads til forbedring i detaljen.

Arsenal startede sæsonen med et 2-0 nederlag til Manchester City. Det er i sig selv ikke en skam, men The Gunners lignede bare ikke et hold, der har fanget manager Unai Emerys ideer endnu.

Vi tror (desværre for Arsenal), at dette derby kommer en postgang for tidligt. Chelsea gør ondt værre for Arsenal og vinder foran eget publikum.

Langskuddet – Hitrate i sæsonen: 0,00 % (0/1)

Spilstop lørdag klokken 13:30 – Cardiff – Newcastle: 2 – Odds 2,54 ved Bet365

Igen i denne spillerunde er Newcastle med på ''langskuddet'' og igen beror spillet sig på, at manager Rafael Benitez' tropper klarer sig godt.

Vi tror, The Magpis vinder i Cardiff, som vi ser som en klar nedrykker fra denne sæsons Premier League. Man kan så diskutere, hvor langt udefra dette langskud er, men vi er et stykke udenfor feltet og vi tror, Newcastle hjælper os med at sparke den her i kassen til flotte odds 2,54. 

Cardiff har ikke forstærket sig mærkbart i sommerens vindue og kom fra start med et 2-0 nederlag til AFC Bournemouth. En kamp, hvor de var klart næstbedst i det sydlige England.

Newcastle tabte hjemme snævert til Spurs med 2-1. Newcastle-truppen har mere klasse og virker meget afstemt end Cardiff. Vi tror, gæsterne tager alle tre point i en kamp, der må formodes at blive ganske tæt med et opsat hjemmepublikum i ryggen på Cardiff.

Velkommen til PLBOLD BET (følg PLBOLD BET på Facebook her).

 
Annonce