Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PL-spillere truer med at boycotte interviews: Nu svarer forbund

Af Kasper Leif Pedersen
11.03.2023 Kl. 10:13
PFA, der er Premier League-spillernes eget forbund, har nu svaret på, at PL-spillere truer med at boycotte interviews.

Flere Premier League-spillere truer med at boycotte interviews fra BBC.

Det sker i kølvandet på, at Storbritanniens public service-tv-station har valgt at fratage Gary Lineker som vært på Match of the Day grundet hans kritik af regerings nye asylpolitik.

Heraf har en række spillere fra forskellige klubber kontaktet Professional Footballers Association (PFA), der er Premier League-spillernes eget forbund, fredag aften og skulle have sagt, at de måske vil vise deres solidaritet med Gary Lineker og Match of the Day-eksperterne i forbindelse med BBC's beslutning,  ved at boykotte programmets interviews efter kampene.  

Nu har PFA udgivet en erklæring:

– Vi er blevet informeret om, at spillere, der er involveret i dagens kampe, ikke vil blive bedt om at deltage i interviews med Match of the Day. PFA har talt med medlemmer, som ønskede at tage en kollektiv holdning og at kunne vise deres støtte til de, som har valgt ikke at være med i aftenens program. Under disse samtaler gjorde vi det klart, at vi som deres fagforening ville støtte alle medlemmer, der kan blive udsat for konsekvenser, hvis de vælger at undlade at opfylde deres udsendelsesforpligtelser.

– Det er en fornuftig beslutning, der sikrer, at spillerne ikke længere vil blive sat i den situation, skriver en talsmand fra PFA på Twitter. 

Annonce