Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 11:01
PL-angriber ser svaghed: Liverpool har kun tre ledere

Charlie Austin føler, Liverpool har et problem med ledermangel i spillertruppen.


De største og mest titelvindende hold havde spillertrupper, som bugnede med ledertype til at drive holdene frem mod succes. Men på den front kommer Liverpool til kort, men West Brom-angriber Charlie Austin. Han kan nemlig kun tælle tre ledertyper for Jürgen Klopps mandskab.

- Hvis man kigger på topholdene fra førhen, så havde de mange ledere. Manchester United plejede at have en trup, der var fyldt med dem. Ikke bare en eller to, men fem, seks eller syv. Selv Manchester City og de store Chelsea-hold under Mourinho havde mange, siger Austin til Talksport.

- Det ses tydeligere end før nu, hvor det bider Liverpool bagi, at de ikke har særligt mange ledere. Jeg kan nævne Henderson, Milner og Van Dijk, men set med mine øjne stopper det også der.

Austin anerkender, at det ikke just har hjulpet Liverpools titelforsvar, at de ledere, som Klopp har i truppen, i høj grad har manglet eller nu mangler på grund af skader.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED