AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 09:51
Pires: Henry fortjener en chance i Premier League

Den tidligere Arsenal-legende Robert Pires mener ikke, at Henry er færdig som manager.


Thierry Henry havde et rædselsophold i Monaco og blev specielt i den franske presse massakreret for sine evner som træner.

Arsenal-legenden Pires mener, at Thierry Henry kan blive manager i Premier League.

Han fortjener en chance nummer to, mener Pires.

- Jeg så Thierry nogle få uger siden på stadion mod Tottenham, og han venter. Nogle siger, at han var en fejl i Monaco. Jeg siger nej, sagde Pires til Reuters.

- Når man starter som Thierry gjorde, hvor du kun har tre måneder, er det svært at bevise noget. Og specielt på dette tidspunkt. Monaco var så dårlige. Det var svært. De havde en masse skader.

Hans selvtillid og omdømme led et hårdt knæk i Monaco, men Pires tror, at Henry snart vil være tilbage på sidelinjen. Hans karrierevej vil ifølge Pires lede ham tilbage til England.

- Han fortalte mig, at det var en god erfaring med Monaco. Desværre kun tre måneder. Men han er klar. Han er klar til et nyt job, og han venter på noget. Han fortjener en chance til.

Pires selv er dog ikke klar til at blive manager.

- På dette tidspunkt er det ikke i mine planer. Jeg synes, det er et godt job, et fantastisk et. Men det er så svært og så hårdt hver dag med spillerne, fansene, medierne og ejeren.

- Jeg er involveret i Arsenal som ambassadør og tro mig: Det er mere afslappende og mere stille. For mig er det perfekt. Jeg elsker Arsenal. Jeg er åben for at arbejde med førsteholdet og Unai Emery en dag, men for nu er det ikke planen, og det respekterer jeg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED