Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pinligt: Bliver han fyret nu?

Af Morten Bruun Jørgensen
11.02.2024 Kl. 18:19

West Ham fik ørerne i maskinen på eget græs mod Arsenal, og dermed blev klubbens stime af skuffende resultater forlænget.

The Hammers har ikke vundet i de seneste syv kampe, og allerede inden opgøret var presset på David Moyes stigende. Det har The Telegraph således beskrevet.

Efter afklapsningen mod Arsenal er presset på David Moyes ikke blevet mindre. Men er det tid til, at han bliver fyret? Det spørgsmål vil helt sikkert nu blive stillet til West Hams ledelse.

– Det må aldrig blive pinligt, men første halvleg var pinlig. Folk udvandrede simpelthen, og det kan man ikke leve med som spiller, sagde Viaplays ekspertkommentator Jesper Thygesen under kommentering.

60-årige Moyes har kontraktudløb efter sæsonen hos West Ham. Derfor vil klubben kunne afskedige ham nu uden at betale nogen særlig stor kompensation.

Skotten har dog muligvis opbygget noget kredit hos ledelsen efter at have ført West Ham til Conference League-trofæet i sidste sæson. I denne sæson er West Ham også stadig med i Europa League.

I den nuværende forfatning bliver det dog nok svært for London-klubben at gøre sig gældende i turneringen.

Læs flere nyheder om West Ham her.

Annonce