AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2020 12:10
Pinlig Özil-statistik: Van Dijk har nu scoret og assisteret flere mål de seneste to år

Tyskerens målbidrag er ikke ligefrem prangende, siden han skrev under på en kontraktforlængelse med Arsenal.


Mesut Özil og Unai Emery var umiddelbart ikke noget godt match, men er det en undskyldning for den sløje form, tyskeren har vist siden sin kontraktforlængelse i januar 2018?

Han er i dag klubbens bedst betalte spiller med en kontrakt, der angiveligt indbringer ham £350.000 ugentligt.  Men kigger man på statistikken, kan man sætte store spørgsmålstegn ved, om han er pengene værd.

Den tyske playmaker har "kun" spillet i 43 Premier League-kampe siden kontraktforlængelsen.  Allerede der kan man diskutere, om hans lønomkostninger var en god investering eller ej.

Værre bliver det ved, at han i de Premier League-optrædener kun har lavet fem mål og fire assists.  Det placerer ham på en 103. plads over målbidrag i perioden 31. januar 2018 og frem til nu -  den 20. januar 2020.

Til sammenligning har Mohamed Salah bidraget med 54 mål mere, og det er mere end 30 mål mindre end spillere som Sadio Mané, Harry Kane, Raheem Sterling, Jamie Vardy og Pierre-Emerick Aubameyang.

Nej, de er måske også mere forwards eller angribere positionsmæssigt, men helt pinligt bliver det, når Virgil Van Dijk med sit mål mod Manchester United søndag nu har bidraget med ét mål mere end tyskeren gennem de seneste to år.

Liverpool-stjernen har selvfølgelig også spillet flere kampe i tidsrummet, men man træder vist ikke nogen over fødderne ved samtidigt at sige, at hollænderen har bidraget til mere rent defensivt for Liverpool, end Mesut Özil har for Arsenal.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED