Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pierre-Emerick Aubameyang millimeter fra Chelsea-exit

Af Kasper Leif Pedersen
09.02.2023 Kl. 07:19
Der er nu blevet indgået en aftale mellem de to klubber, melder det franske medie.

Pierre-Emerick Aubameyang er millimeter fra sit Chelsea-exit.

Det oplyser det franske medie Le10 Sport.

Det kom tidligere ud på ugen, at MLS-klubben Los Angeles FC havde i sinde at hente Chelsea-angriberen, men nu nærmer et skifte sig for gaboneseren.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea i dialog med englænder om kontraktforlængelse

Efter sigende er der nu blevet indgået en aftale mellem Chelsea og LAFC om en låneaftale, hvor The Blues sparer penge ved at slippe for Aubameyangs løn på £7,9 millioner pr. sæson. Det svarer til 66 millioner kroner.

Dog er der stadig nogle få detaljer tilbage at løse mellem Aubameyang og den californiske klub, før skiftet kan gennemføres. 

Aubameyangs muligheder var begrænsede på grund af, at han allerede spiller for to klubber i denne sæson, som er det maksimale FIFA tillader. Dog da MLS-sæsonen 2023 begynder i februar, anses den ikke for at være en del af samme sæson, hvad angår kalenderen, hvilket giver LAFC mulighed for at hente den 33-årige angriber.
 
Aubameyang skiftede til Stamford Bridge sidste sommer for at arbejde sammen med den tidligere Borussia Dortmund-træner Thomas Tuchel igen – men Chelsea fyrede den tyske manager mindre end en uge senere. 
 
Han skrev under også på en toårig kontrakt med London-klubben, men blot syv måneder, efter at han først forlod Arsenal for at skrive under med Barcelona, så er han allerede på vej ud af døren. 
 
Udsigten til spilletid i Chelsea ville også være minimal, da Graham Potter & co. har hentet angribere i form af João Félix, David Datro Fofana, Mykhaylo Mudryk og Noni Madueke i januarvinduet.
 

 

Annonce